top of page
DSC_4426 3000x2000.jpg

Contentcreator

U bent op zoek naar iemand die op een regelmatige basis beeldmateriaal kan leveren voor uw agrarisch loon- akker- of veebedrijf? Bijvoorbeeld voor uw website of een sociale media kanaal als Facebook of Instagram?

DSC_3266 3000x2000.jpg

Jubileum cadeau’s

U heeft (een) collega(‘s) of werknemer(s) die binnenkort een jubileum te vieren hebben? En u zoekt nog een origineel cadeau? Dan bent u aan het juiste adres! Ik maak een fotoreportage van/met uw medewerker(s) en draag zorg voor een passende fotoafdruk op een van de producten uit de webwinkel om een onvergetelijke herinnering te kunnen geven!

Ik zou u graag helpen bij het realiseren van uw plannen.

DSC_2985 3000x2000.jpg

(ver)nieuwde website

Bij een hedendaags bedrijf in de agrarische sector past natuurlijk een moderne en overzichtelijke website om de (potentiële) klant en derden te voorzien van de nodige informatie over diensten en materieel dat hiervoor beschikbaar is.

Met mijn eigen werkervaring in de agrarische sector is het bekend dat het drukke en extreem drukke periodes geeft in de seizoenen, waardoor een vlotte, doeltreffende en vooral onderhoudsarme website een verademing kan zijn. Het staat er als een huis en het werkt!

JURGEN DE KORTE_247 3000x2000.jpg

Beeldmateriaal voor reclame uitingen

U bent landbouw fabrikant of mechanisatiedealer en u wilt beeldmateriaal voor reclamedoeleinden van uw merk(en) zodat uw machines en diensten op de door u gewenste manier gepresenteerd kunnen worden. Misschien wilt u het beeldmateriaal ook gebruiken voor uw sociale media kanalen.

Ik zie graag uw bericht tegemoet als u dergelijk beeldmateriaal nodig heeft.

bottom of page