top of page

Duynie Feed

Beeldmateriaal voor social media & website

Zodra de suikerbieten gerooid worden op het land, worden ze vervoerd naar het bedrijf en opgehaald met vrachtwagens om verwerkt te worden in de fabriek van Cosun Beet Company. Daar begint pas de échte reis van de suikerbieten, maar tussen de verwerking en het pakje suiker is het nog een lange weg. Uit dit proces komen ook allerlei restproducten, zoals onder andere de bietenpulp. Duynie Feed wilde, na het zien van de foto's van de bietencampagne, dit beeldmateriaal graag gebruiken voor toekomstige online uitingen op website en sociale media. 

Het ontstaan van de foto's:

Bij een melkveehouderij word jaarlijks een kuil ingericht voor perspulp van suikerbieten. Tot de eerste weken van Januari wordt deze bietenpulp uitgeleverd aan de klanten die dit vervolgens weer mengen in het veevoer, in dit geval in het voer voor een 120 tal melkkoeien.

Over Duynie Feed:

Duynie Feed is een dochteronderneming van Duynie Group dat bestaat uit 15 internationaal opererende handels- en productieondernemingen in Europa. Hier zijn ruim 300 medewerkers werkzaam. Duynie Group is een onderdeel van de Nederlandse agro-industriële coöperatie Royal Cosun. 

Duynie Feed is gespecialiseerd in duurzame voeroplossingen gebaseerd op bijproducten uit de levensmiddelen-, dranken-, en biobrandstofindustrie. Zij leveren meer dan zeventig producten voor varkens, vleesvee, melkvee, geiten en rosékalveren.

Wilt u ook foto's voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page