top of page

Karremans agro

Beeldmateriaal voor Social Media

Karremans Agro is een jong bedrijf wat zich bezig houd met fouragehandel, loonwerk en agrarische dienstverlening. Al snel breidde het bedrijf uit naar o.a. een nieuwe/2e trekker en een eigen pers-wikkel combinatie. Tegenwoordig bestaat het machinepark o.a. uit 2 zelfrijders en enkele tractoren. Bij een nieuw bedrijf behoort ook een sterk voorkomen op sociale media en kwalitatief goed beeldmateriaal is daar een uitstekend voorbeeld van.

Het ontstaan van de foto's:

Vanuit Karremans Agro kwam de wens om alle werkzaamheden in beeld te hebben om zo de klanten een goed beeld te geven van machines waarmee het werk gedaan wordt, periodieke mededelingen over dienstenverleningen of wanneer nieuw materiaal aangekocht wordt.

Beeldmateriaal voor Social Media en drukwerk

Begin 2023 geeft Karremans Agro een mooi 2e leven aan deze prachtige Vervaet Hydro Trike met Tebbe strooibak. Deze machine zal, samen met een Liebherr rupskraan, voornamelijk worden ingezet voor het strooien van vaste mest, compost of champost.

Het ontstaan van de foto's:

Vanuit Karremans Agro kwam de wens om deze machine op beeld te zetten na een mooie nieuwe laag rode verf en nieuwe bestickering met het vernieuwde bedrijfslogo.

Over Karremans Agro:

Karremans Agro specialiseert zich in het strooien van vaste mest. Werkzaamheden m.b.t. hooi-, stro- en foliebalen voor uw vee- of paardenhouderij evenals het balen transport.

Wilt u ook foto's voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page